"If you are, you breathe. If you breathe, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. If you find, you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. If you know, you want to know more… And if you want to know more, you are alive…"

понедељак, 23. април 2012.

"Like crazy"



Osim velike lubavi prema knjigama imam veliku ljubav prema filmu. Ovaj film sam upravo odgledala i jako mi se dopao. Radi se o Americkoj ljubavnoj drami.Dzejkob je student dizajniranja namestaja a Ana student na razmeni. Zaljubljuju se i provode celo leto zajedno. Ana se vraca kuci zbog porodicnih obaveza i obecava Dzejkobu da ce se brzo vratiti. Medjutim posto je probila svoju vizu oni je deportuju nazad u Englesku. Ana ima zabranu odlaska u LA. Duboka ljubav ovog para je uspela da odrzi vezu a daljinu uprkos frustraciji zbog koje nisu mogli da se vide i zbog vremenske zone da se cuju. Mada je veza bila klimava. Dzejkob odlucuje da dodje u London da provede vreme sa Anom. Tamo upoznajde njene roditelje koji je zavole. Anin otac predlaze da se njih dvoje uzmu. Kada se Dzejkob vratio,zbog toga sto se nisu culi on je zapoceo drugu vezu. MEdjutim cim mu se Ana javi sa recenicom da bi se udala za njega on zavrsava vezu i odlazi u London. Oni se vencaju,srecni su i zaljubljeni. Dzejkobov posao ceka,oni pokusavaju da se Ani ukune kazna medjutim ne uspevaju. Frustracija i nelagodnost zbog ponovnog zivenja na daljinu ih udaljava jedno od drugog. Raskidaju. Dzejkob se vraca staroj devojci,Ana nalazi novog momka. Sest meseci se necuju ali potajno razmisljaju jedno o drugom Anin decko ju je zaprosio ali ona shvata da ne moze to da uradi. ZAbrana odlaska u LA se ukida i ona odlazi kod Dzejkoba. Sve je zategnuto.
Film govori mnogo o vezama na daljinu,i da nekad nasi ideali s pocetka veze se promene,promene se i ljudi. Sta se desava u filmu odgledajte sami. Koliko sam se zanela cinimi se da sam ga skoro celog ispricala. ODgledajte ga. Preporucujem!






Нема коментара:

Постави коментар