"If you are, you breathe. If you breathe, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. If you find, you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. If you know, you want to know more… And if you want to know more, you are alive…"

уторак, 21. фебруар 2012.

"Zovem se secanje"



Da li ste se nekad zapitali da li postoji "prosli zivot"? Da li neko moze da se seti sta je bio i sta mu se desavalo u proslom zivotu? Sta se desava posle smrti? Da li se nasa dusa opet rodi i prozivljava sve ispocetka?
Danijel ima tu mogucnost da pamti sve svoje predhodne zivote i da prepoznaje duse! Sve greske koje je napravio,sve grehove koje je izazvao ga prate hiljadama godina. Ali ono sto je najzanimljivije u svakom zivotu se zaljubljuje u istu devojku.Iz zivota u zivot,na raznim kontinentima Sofija i on se privlace,vole se ali njihova ljubav jako kratko traje- ali ona se toga neseca. Stalno je nastavljao zivot slomnjenim srcem i sa nadom da ce ovog puta uspeti.U ovom zivotu ona se zove Lusi,prvi put ga vidi u srednjoj skoli,misli da ga poznaje ceo zivot i ludo je zaljubljena u njega. On je uplasi pricom o predhodnim zivotima i ona bezi. Sve je uprskao,hteo je da se ubije ali nije uspeto. Daje joj vremena da sabere misli. Lusi napokon pocinje da se seca,pocinje da otkriva tajnu njihove proslosti i jake medjusobne privlacnosti. Sada kada je sigurna da joj je on sudbina pojavljuje se opet neka tajna sila koja pokusava da ih rastavi. Oni moraju da shvate sta ih to razdvaja da bi napokon mogli da provedu ceo ovaj zivot zajedno. 
Ja sam se knjigom odusevila. Procitala sam je u jednom dahu! Preporucujem je i vama!


1 коментар: