"If you are, you breathe. If you breathe, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. If you find, you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. If you know, you want to know more… And if you want to know more, you are alive…"

субота, 4. фебруар 2012.

"Nepobedivo srce"



Predivan roman... Divna ljubavna prica o dvoje totalno razlicitih ljudi. Miomira je kapriciozna,razmazena bogatasica koja ima sve sto u zivotu pozeli, Upoznaje Ninoslava predivnog siromasnog pravnika iz unutrasnjosti i ljubav se desi na prvi pogled. Miomira je verena ali u njenom srcu pocinje da se desava nesto drugo. Vece i lepse od svega. Pronalazi smisao zivota u Ninoslavljevim plavim ocima. Ljubav ne bira mesto ni vreme kada ce se dogoditi,jednostavno se desi i ostavi nas da lebdimo i da hodamo kao po oblacima. On je gord i postuje njenu veridbu a u sebi pati. Miomira raskida veridbu i sada je spremna da svoj zivot posveti svojoj najvecoj ljubavi. Njenom Ninu!
Postoji i serija verno radjena po ovom romanu. Promenili su imena glavnih likova u Milena i Miroslav. Ali sve ostalo je isto. Divna prica, puno zapleta. Ah ta ljubav!










Нема коментара:

Постави коментар