"If you are, you breathe. If you breathe, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. If you find, you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. If you know, you want to know more… And if you want to know more, you are alive…"

недеља, 13. јануар 2013.

"Taken 2"

Ne znam ko je od vas gledao prvi deo "Taken" ? Ko nije odmah da ga skine! Film je odličan. Radi se o trgovini ljudima,uglavnom ženama. Film treba odgledati jer govori šta sve te žene prolaze i staje sve potrebno da bi pobegle. Ona je imala tatu da je spase,a neke nemaju bas nikoga! Potresna priča,vredi je pogledati..
A sto se tiče drugog dela,nekako je očekivan. Kada pogledate znaćete sto to kažem. Ali je odlican akcioni film. Priča filma "Taken 2" nastavlja tamo gde nas je prvi deo ostavio. Tela albanskih terorista koje je Mils poubijao su poslata kući i njihovi rodjaci se zaklinju na krvnu osvetu! Radnja je smestena u Istanbulu.Albanski teroristi saznaju da Mils radi u Istanbulu na privatnom zadatku i odlučuju da ga presretnu i smaknu. Tamo dolaze i njegova bivsa žena i ćerka što dovodi do toga da se svi bore za goli život. Jedino sto mi je malo smetalo sto ovaj nastavak ne može ni delimično da stvori realnu sliku kao njegov predhodnik. Ali u svakom slučaju ga vredi pogledati!




Нема коментара:

Постави коментар