"If you are, you breathe. If you breathe, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. If you find, you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. If you know, you want to know more… And if you want to know more, you are alive…"

петак, 4. јануар 2013.

"Razum i Osecajnost"

Kako da počnem?! Pre svega želim da vam čestitam novu godinu i da vam poželim puno ljubavi,zdravlja i sreće i onih malih sitnih stvari koji cine život lepšim! Želim vam godinu mnogo bolju od predhodne. Da sve ono što započnete u ovoj godini i zavrsite. Da ono sto ste radili u prosloj radite bolje u ovoj! Puno uspeha na  u svim sverama zivota! I da me citate u mnogo većem broju nego do sada! :) A ja ću se truditi da budem bolja u svemu!

E sada...htela bih da podelim jos jedan pogled na knjigu koja mi se jako svidela. Radi se o prvom objavljenom romanu Džejn Ostin. On predstavlja zabavnu priču o snazi duha i ljubavi. U centar desavanja nalaze se sestre Dašvud,dve sestre totalno razlicitih naravi. Elinor je mirna,razumna devojka sa obe noge na zemlji,suvise praktična i uzdržana. Osećajna ali je umela osećanjima da gospodari. Marijen je osećajna,bistra ali u svemu neobuzdana. Nije imala meru ni u patnji ni u radosti. ona zamera svojoj sestri na uzdrzanosti i razumu i rešila je da te njene osobine nikad ne nauči. Merijen nije verovala u drugu ljubav nego u ljubav koja traje zauvek i da ako se covek jednom zaljubio nema prava da opet to oseti. Ni sama nije svesna koliko nije bila upravu. Predlažem da procitate ovaj roman,sigurna sam da će vam se svideti!

Нема коментара:

Постави коментар