"If you are, you breathe. If you breathe, you talk. If you talk, you ask. If you ask, you think. If you think, you search. If you search, you experience. If you experience, you learn. If you learn, you grow. If you grow, you wish. If you wish, you find. If you find, you doubt. If you doubt, you question. If you question, you understand. If you understand, you know. If you know, you want to know more… And if you want to know more, you are alive…"

недеља, 3. август 2014.

"Zalazak sunca u Sen Tropeu" Danijela Stil

Obožavam knjige danijele stil. toliko su lake za čitanje,sa puno obrta i sa srećnim krajem. To je moj tip knjiga koje obozavam. Mislim da su savrsene i za plažu,za popodnevni odmor od svakodnevnog života. Moj ritual je obavezno čitanje u popodnevnim satima (ponekad čitam i u busu kad idem na posao) . Ponekad bas preterujem jer gutam knjige jednu za drugom i ponekad u opšte ne pravim pauze između čitanja. Knjige Danijele Stil mi kupuje majka sa blic Zenom novinama. Knjiga meni a novine njoj :). Sve u svemu da kažem nešto o ovoj knjizi
 Šest ljudi,odnosno tri para su nerazdvojni prijatelji koji se svakodnevno okupljaju. Odlučili su da mesec dana provedu na odmoru u prelepom Sen Tropeu sa najlepšim zalaskom sunca. Pre nego što su otišli na odmor dessi se tragedija. En,njihova najstarija prijateljica naglo premine i ostavi za njom neutešne prijatelje i muža Roberta koji upada u depreiju. Znajući da je svima njima potreban taj odmor ,ne odustaju od kuće koju žele da unajme. Ubedjuju i Roberta da bez obzira na situaciju bi trebao da odmori od svega i provede tih mesec dana sa najbizim ljudima koji ga vole i postuju. Zarad uspomene na njegovu zenu on pristaje. Do letovanja ostalo je jos pet meseci. Svi netrpljivo iščekuju dan putovanja. Kako dani prolaze Robert se opustio i počeo da prihvata činjenicu da En nema i da mora krenuti dalje. Upoznaje prelepu Holibudsku glumicu dosta mladju od njega i počinje njihovo druzenje. Kao verne prijateljice Paskal i Dijana odbijaju da pomisle da je Gven,Robertova prijateljica ,dobra ličnost i da je i sama prošla ružne stvari koje čće i njima na kraju pomoći. Kako ih je pridobila i šta je sve prošla sa njima pročitajte sami! 

Нема коментара:

Постави коментар